Kravlösa och prestigelösa träffar som blir inspirerande inslag i vardagen

Varför gick du med i Halfway House?

Jag ville bredda mitt personliga nätverk, ta del av andra företagares framgångsrecept och skapa nya affärsmöjligheter.

Robert Hallgren

The Generation
Vad får du ut av att vara med i Halfway House?

Eftersom varje Halfway House-event är en upplevelse i sig själv blir träffarna till inspirerande inslag i vardagen. Det hinner gå några månader mellan träffarna vilket gör att det blir något att se fram emot och ofta en väldigt god stämning. Det är också både kravlöst (inga hisspitchar!) och prestigelöst, vilket passar mig utmärkt vid sidan av en högpresterande yrkesroll till vardags.

Vilket är ditt bästa Halfway House-minne

Jag besökte en träff i Malmö och skulle bo över på ett hotell som Halfway House hade ordnat. Mitt rum visade sig vara dubbelbokat, men hotellet löste det genom att bjuda på Zlatans 120 kvadratmeter stora lyxsvit på 24e våningen med utsikt över hela staden. Dessutom skickade de upp tre flaskor champagne till rummet som "plåster på såren" för att jag inte fick mitt bokade enkelrum. Jag bjöd upp några nätverkskollegor senare på kvällen för att se utsikten och skåla med varandra. Det glömmer jag aldrig (och jag har bilder som kan backa det, haha!).

Vilken typ av människa rekommenderar du Halfway House för?

Den som tycker att relationer är grunden till goda affärer borde helt klart gå med i Halfway House. Vi ses där!

Relaterade case

Tid för att skapa relationer på riktigt

- Happy Boss

För dig som uppskattar kvalitet före kvantitet när det gäller relationsbyggande

- Leanway