Logotyp, wago

Prestigelös nätverksmiljö i proffsig tappning

Varför gick du med i Halfway House?

Jag gick med för att de som driver Halfway House gjorde ett toppenintryck. Det hela kändes väldigt professionellt och jag gillade verkligen upplägget.

Urban Wase

Wago Sverige AB
Vad får du ut av att vara med i Halfway House?

Det jag får ut är ett brett nätverkande som ger mig tillgång till mycket intressanta personer i beslutande position. Jag har på kort tid haft nytta av nätverket inom flertalet branschområden då jag behövt expertishjälp vid inköp av tjänster och produkter. Dessutom har jag fått flertalet tips av nätverkskollegor som bidragit till konkreta projekt och affärer för företaget.

Vilket är ditt bästa Halfway House-minne?

Mitt bästa minne är när vi träffades för nätverksträff med matlagningstema hos Aveqia. Riktigt trevligt upplägg under suverän ledning av de professionella kockarna. Det ledde till mycket bra utbyte mellan oss i gruppen, dessutom supergott och riktigt kul.

Vilken typ av människa rekommenderar du Halfway House för?

Jag tror det passar personer som är mogna och som söker snabbt utbyte av erfarenheter. Det är en prestigelös nätverksmiljö i proffsig tappning helt enkelt!

Relaterade case

Tid för att skapa relationer på riktigt

- Happy Boss

För dig som uppskattar kvalitet före kvantitet när det gäller relationsbyggande

- Leanway